Neyes Brows; de perfecte methode voor wenkbrauw-styling

Heel weinig vrouwen hebben van nature uit perfecte wenkbrauwen. Ofwel te dik, te warrig, te dun, te licht, grijs. Sommige hebben nauwelijks wenkrauwen, andere dan weer een “unibrow”. Nochtans zijn mooie wenkrauwen de kers op de taart. Wenkbrauwen bepalen namelijk een groot deel jouw gelaatsuitdrukking. Perfecte wenkbrauwen maken uw ogen tot absolute blikvangers.
Met de speciale behandeling met Neyes Brows producten zijn de voor u perfecte wenkbrauwen binnen handbereik!

PERFECTE UITSTRALING
Perfecte wenkbrauwen maken uw ogen tot absolute blikvangers. Met de speciale behandeling met Neyes Brows producten zijn de voor u perfecte wenkbrauwen binnen handbereik! Perfecte wenkbrauwen zorgen voor een verjonging van uw gehele uitstraling en laten uw ogen groter lijken.

DE BEHANDELING IN 10 STAPPEN:
Intake
Reinigen
Verven
Opmeten
Voortekenen
Knippen
Harsen
Draadtechniek
Epileren
Finish d.m.v. advies en eventueel bij tekenen.
Harsen

HARSEN
Harsen is een snelle ontharingsmethode om je wenkbrauwen in de perfecte strakke vorm te krijgen. Je bent gegarandeerd voor een aantal weken vrij van het bijwerken van je wenkbrauwen.

DRAADTECHNIEK
Bij draadtechniek (threaden) wordt er gebruik gemaakt van 2 dunne garen die in elkaar gedraaid zijn en over het huidoppervlak worden gerold. Hierdoor worden de ongewenste haren op zeer precieze wijze vanaf de wortel verwijderd.

VERVEN
Heb jij eigenlijk al mooie wenkbrauwen van jezelf maar zijn de haartjes te licht en daardoor vallen je wenkbrauwen niet echt op? Maak het dan af om je wenkbrauwen in de gewenste kleur te verven. Neyes Brows kan de mooiste tinten creëren met een koele of warme ondertoon. Door een tint aan je wenkbrauwen te geven zorg je voor een groots en eye-popping effect!