Last van haaruitval of dunner wordend haar?

Nieuw!  Derma SR8 HairVitalizer

Haaruitval is voor zowel mannen als vrouwen heel vervelend, je kunt je er heel onzeker door voelen.
Veel mensen denken nog steeds dat er niets te doen is aan haaruitval en dunner wordend haar. Een haar die uitgevallen is komt niet meer terug. Of dat haargroeimiddelen niet bestaan. Dat is onjuist, wanneer een haar uitvalt, blijven de haarstamcellen in de huid achter. Deze kunnen met de nieuwe behandeling gelukkig weer worden geactiveerd. Het is een goede en effectieve behandeling tegen dunner wordend haar of kaalheid. Uitgevallen haar kan weer terugkomen en dun haar kan weer dikker gemaakt worden.
De Derma SR8 HairVitalizer als behandeling bij kaalheid is een succesvolle behandeling maar niet alleen bij gewone kaalheid, ook vormen van Alopecia kunnen hiermee succesvol behandeld worden. Deze behandeling remt het haarverlies en herstelt nieuwe haargroei, ook op de plekken waar geen haar meer is.
Studies hebben laten zien dat de kans op succes met de Derma SR8 HairVitalizer bij haaruitval meer dan 90% is. Vandaar dat het zo'n doeltreffende behandeling is tegen haaruitval, waarbij vooral de nieuwe haargroei gestimuleerd wordt maar ook verder haarverlies wordt afgeremd of zelfs voorkomen.

De meest voorkomende vorm van haaruitval bij mannen is de “klassieke mannelijke kaalheid’ ook wel ‘Alopecia Androgenetica’ genoemd.  Het verloopt vaak sluipend. Je merkt dat je in de loop der tijd dunner haar krijgt.  Er zijn perioden van haaruitval, dan merk je dat je kam vol haar zit of je  kussen ’s morgens. Daarnaast zijn er periodes met weinig of bijna geen haaruitval. 
Bij deze vorm van haaruitval worden de haar cellen stuk voor stuk inactief gemaakt door (het hormoon) DHT, maar de haar cellen (haarstam cellen) verdwijnen niet bij deze vorm van haaruitval. Het haarzakje (haarwortel) is als het ware in een winterslaap en kan met de juiste behandeling weer actief gemaakt worden.

Bij patiënten met Alopecia Areata zijn in de studie al mooie resultaten bereikt, helaas kunnen niet alle vormen van alopecia behandeld worden maar een groot deel wel.

Behandel gebieden van de Derma SR8 HairVitalizer:
Hoofdhuid
Wenkbrauwen
Baard
Snor