Ontdek de innovatieve visie op beauty van Pascaud

De Pascaud behandelingen:

PASCAUD PROFESSIONAL TREATMENT - 45 MIN.
Een combinatie van ‘Multipeel’ en Retinol laten de huid opleven én bieden een algeheel anti-aging resultaat. Verfijnt lijnen en rimpels, egaliseert, lift en verfijnt de huid. Een enorme oppepper voor ieder huidtype.

De behandeling bestaat uit: reiniging, Enzym Peel, Retinol ampul, Multipeel, Lift ACE, Caviar Finish en verzorging.

PASCAUD PROFESSIONAL TREATMENT INTENSE - 60 MIN.
Een combinatie van ‘Multipeel’, AHA en Retinol bieden een ware transformatie van de huid. Verfijnt lijnen en rimpels, egaliseert, lift en verfijnt de huid. Daarnaast is deze behandeling ook zeer effectief voor de vermindering van pigmentverstoringen.

De behandeling bestaat uit: reiniging, Enzym Peel, Retinol ampul, Multipeel, AHA fruitzuurpeeling, Lift ACE, Caviar Finish en verzorging.

PASCAUD DNA TREATMENT - 60 MIN.
Een luxe en ontspannende anti-aging treatment. Geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder voor de oudere, vermoeide, droge en gestreste huid. Met werkstoffen als kaviaar-extract, algen, phyto squalane en DNA. Werkt intensief op de versteviging van de huid en vermindert lijnen en rimpels.

De behandeling bestaat uit: reiniging, Enzyme Peel, DNA ampul, DNA Marmagel pads, DNA ampul, Marmatrix masker gelaat en hals, verzorging.

PASCAUD INNOVATIVE II TREATMENT - 75/90 MIN.
Dit is een échte anti-aging boost, in het bijzonder voor de doffe en vale huid, eventueel gepaard met pigmentvlekjes. Een enzym peeling, intensieve bindweefselmassage gecombineerd met 79% Vitamine C creëert een stevigere huid met een frisse en egale huidteint.

De behandeling bestaat uit: reiniging, Enzyme Peel, Passage Massage, 4 shots Innovative ll 79% vitamine C, Marmatrix masker gelaat en hals, 2 shots Innovative ll 79% vitamine C en verzorging.

PASCAUD BRIGHTENING FLASH - 45/60 MIN.
Een verhelderende en anti-aging treatment met hoge werkstoffen zoals AHA en Vitamine C 79%. verfijnt de huidstructuur, vermindert de aanmaak van melanine (pigment) en de huidteint wordt verhelderd.

De behandeling bestaat uit: reiniging, AHA fruitzuurpeeling, Passage Massage, Brightening & Refining vliesmasker, 2 shots Innovative ll 79% vitamine C en verzorging

PASCAUD EXPERIENCE TREATMENT - 90 MIN.
Deze exclusieve treatment omvat alle huid verbeterende Pascaud aspecten. In 90 minuten ervaart u al het beste van Pascaud en krijgt uw huid de aandacht die ze verdient.

De behandeling bestaat uit: reiniging, retinol ampul, AHA fruitzuurpeeling, DNA Marmagel pads, Passage Massage, DNA ampul, CO2 Handpakking, Marmatrix masker gelaat en hals, verzorging.

PASCAUD AHA/BHA TREATMENT - 45 MIN.
Een fruitzuurpeeling welke de fijne rimpeltjes vervaagt, structuur verfijnt en de huid egaliseert. De Lactic acid (melkzuur) en Glycolic acid (glycolzuur) zijn peelings die behoren tot de groep fruitzuren. Er zijn verschillende sterktes die afgestemd worden op uw huidtype.

De behandeling bestaat uit: reiniging, AHA/BHA fruitzuurpeeling, Marmatrix masker gelaat en hals en verzorging.

PASCAUD SOOTHING & CALMING TREATMENT - 60 MIN.
Een sterk hydraterende en kalmerende treatment met werkzame stoffen zoals hyaluronzuur welke kraaienpootjes in no time vermindert. Hydrateert de huid intensief en bovendien conditioneert de aanwezige panthenol (een bron van vitamine B5) heel veel dermatologische aandoeningen.

De behandeling bestaat uit: reiniging, Enzyme Peel, DNA Marmagel pads, Soothing & Calming vliesmasker, hydrating serum en verzorging.

PASCAUD CLARIFYING TREATMENT - 50 MIN.
Een sterk zuiverende treatment met hoge werkstoffen zoals AHA en Retinol, regelt de talgafscheiding, verkleint de poriën, gaat ontstekingen tegen en verfijnt de huidstructuur.

De behandeling bestaat uit: reiniging, Salicylic Acid peel, onzuiverheden verwijderen, PascaudWave acne (apparatuur), Clarifying vliesmasker, Retinol ampul en verzorging.

PASCAUD BRIGHTENING & REFINING TREATMENT - 60 MIN.
Een verhelderende en anti-aging treatment met hoge werkstoffen zoals AHA en Vitamine C 79%. verfijnt de huidstructuur, vermindert de aanmaak van melanine (pigment) en de huidteint wordt verhelderd.

De behandeling bestaat uit: reiniging, AHA fruitzuurpeeling, Passage Massage, Brightening & Refining vliesmasker, 2 shots Innovative ll 79% vitamine C en verzorging.

PASCAUD PASSAGE MASSAGE  - 60 MIN.
Een zeer intensieve massage met o.a. een bindweefsel massage en lymfedrainage technieken. Er wordt een prikkel aan het onderhuids bindweefsel gegeven, waardoor de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. De huid gaat er jonger en steviger uitzien.

De behandeling bestaat uit: reiniging, AHA fruitzuurpeeling, warmtebollen, Passage Massage, koude bollen, Marmatrix masker gelaat en hals en verzorging.

PASCAUD CO2 HAND TREATMENT - 30 MIN.
Een bijzondere CO2 handpakking met verbluffende resultaten: zachte handen met een fijnere structuur en minder vlekjes. Ideaal voor droge handen tijdens de herfst-of winterperiode.

De behandeling bestaat uit: reinigen, AHA peeling, CO2 handpakking, verzorging.

SYNATURE
Synature® is een behandelconcept met een synergie tussen een aantal werkzame technieken, een combinatie behandeling waarin synthetic and nature samen komen. De methode combineert mechanische en chemische peelings met een nieuwe manier van needling.

HET IS EEN VEILIG BEHANDELCONCEPT MET FANTASTISCHE RESULTATEN:
Fijne huidstructuur > poriën en fijne rimpels verminderen
Frisse egale teint > vale kleur en hyperpigmentatie verdwijnt
Soepele huid > diepe hydratatie en maximale opname werkstoffen
Anti-ontsteking > tegen acne, schilfering en onzuiverheden

Extra bij te boeken bij een behandeling:

PASCAUD BEAUTY BOOSTERS
Deze Beauty Booster kunt u extra toevoegen aan uw instituut behandeling. Wij adviseren u graag!

PASCAUD CO2 HAND TREATMENT
Een bijzondere CO2 handpakking met verbluffende resultaten: zachte handen met een fijnere structuur en minder vlekjes. Ideaal voor droge handen tijdens de herfst- of winterperiode.

PASCAUD MARMATRIX VLIESMASKER GEL
Een intensief vliesmasker, specifiek voor het gelaat op basis van hoogwaardig gevriesdroogde algen. Het Marmatrix masker verbetert de spankracht van de huid, de bloedcirculatie, verfijnt grove poriën en vermindert lijntjes. Daarnaast is het masker hydraterend, verkoelend, verzachtend en maakt de huid gladder.

PASCAUD MARMATRIX VLIESMASKER HALS
Een intensief vliesmasker, specifiek voor de hals op basis van hoogwaardig gevriesdroogde algen. Het Marmatrix masker verbetert de spankracht van de huid, de bloedcirculatie en vermindert lijntjes. Daarnaast is het masker hydraterend, verkoelend, verzachtend en maakt de huid gladder.

PASCAUD MARMATRIX OOGMASKER
Een intensief vliesmasker, specifiek voor het ooggebied op basis van hoogwaardig gevriesdroogde algen. Het Marmatrix masker zorgt voor directe vermindering van expressielijntjes, hydrateert de huid rond de ogen, vermindert vochtwallen en donkere kringen. Daarnaast is het masker hydraterend, verkoelend, verzachtend en maakt de huid gladder.

PASCAUD PASSAGE MASSAGE (bindweefselmassage)
Pascaud heeft een nieuwe anti-aging massage ontwikkeld. Het is een zeer intensieve massage met o.a. een bindweefsel massage en lymfedrainage technieken. Er wordt een prikkel aan het onderhuids bindweefsel gegeven, waardoor de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. De huid gaat er jonger en steviger uitzien.

PASCAUD AMPUL (AHA, DNA of Retinol) 
AHA ampul: verwijdert de dode huidcellen.
DNA ampul: bouwstoffen om de huid te voeden en te repareren.
Retinol ampul: stimuleert de celdeling.

PASCAUD AHA PEELING
Een extra fruitzuur peeling die de fijne rimpeltjes vervaagt, structuur verfijnt en de huid egaliseert.

PASCAUD INNOVATIVE || SHOT 79% VITAMINE
De Innovative II is een zeer speciaal hoog geconcentreerd huid verjongend serum met een extreem hoog werkzaam vitamine C gehalte, namelijk 79 procent. Stimuleert de collageen aanmaak, stimuleert de celstofwisseling, egaliseert de teint (anti-pigmentvlekken), neutraliseert vrije radicalen en werkt hydraterend en verzachtend