Ontdek de innovatieve visie op beauty van Pascaud

MULTI ANALYSIS CENTRE
Heeft u interesse in een nauwkeurige en geavanceerde huiddiagnose? Maak dan kennis met MAC, het Multi Analysis Center. Wat tot dusver alleen met het blote oog bekeken werd, wordt bij helene praktijk voor beauty & medische voetzorg ondersteund door apparatuur. U krijgt een uitgebreid en objectief beeld van uw huid en de vooruitgang ervan.

Het Multi Analysis Center ziet dingen die we met het blote oog niet kunnen zien. Een goede huiddiagnose is immers de basis voor een goed en compleet huidadvies.
Het Multi Analysis Center bestaat uit twee units: MacVision en MacSensor. Beide systemen kunnen gegevens en foto’s opslaan, waardoor het mogelijk is om de voortgang van de huidconditie en het effect van de behandelingen en/of producten nauwlettend te volgen.

MACVISION
De MacVision maakt met UV-licht en wit licht een foto van uw gezicht. Het systeem berekent onder meer het aantal rimpels in een zone, de grofheid van de poriën, de aanwezigheid van bruine en rode vlekjes, de gelijkmatigheid van uw huid en de hoeveelheid zonschade. Dit laatste is één van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering.

MACSENSOR
De MacSensor test met behulp van sensoren het vocht- en talggehalte, de elasticiteit en hoeveelheid pigment. Het apparaat heeft ook een microscoopcamera die het huidbeeld vijftig maal vergroot. Uit een tape-afdruk van uw huid onder de microscoop leest de MacSensor de mate van verhoorning en de grote van de talgkliertjes af. Met de sensoren van de MacSensor zijn in het internationale ruimtestation ISS huidmetingen gedaan bij astronauten. Zo nauwkeurig is het apparaat dus! Uw persoonlijke Multi Analysis Center huidgegevens en foto’s worden samen met uw persoonlijk advies bij Kosmetiek opgeslagen.

KORTOM
De Multi Analysis Center huidanalyse geeft u dus een uitgebreid en objectief beeld. Uw huidbeeld en voortgang kunnen keer op keer met het Multi Analysis Center worden gevolgd en vastgelegd. Bezoekt u regelmatig onze praktijk, dan ontvangt u jaarlijks de Multi Analysis Center huidanalyse gratis.

EEN PERSOONLIJK HUIDADVIES
Een gepersonaliseerd huidadvies is de basis voor het bereiken van je mooiste huid. Wat is er meer persoonlijk dan een advies gebaseerd op jouw eigen DNA?

Doe een huidanalyse

DE JUISTE START VOOR EEN GOEDE BEHANDELING
Een goede behandeling begint met de juiste voorbereiding, en het juiste advies begint met een goede huidanalyse. Voor een goede huidanalyse ontwikkelden wij het Multi Analysis Center. We meten en analyseren je huid met behulp van sensoren en een microscoopcamera. Zo berekenen we hoe de conditie van je huid is. De metingen worden opgeslagen zodat je na afloop van de behandelingen het verschil kunt zien toen en nu.

WAT METEN WE?
• Rimpels
• Grootte van de poriën
• Het aantal vlekjes
• Zonschade en welke beschermingsfactor je nodig hebt
• Vochtgehalte
• Talggehalte
• Elasticiteit
• Verhoorning - hoe dik de laag dode huidcellen is
• Pigmentatie
• Zuurgraad
• Barrièrefunctie van de huid