Meteen een strakker resultaat met de Wave van Pascaud

Verjongen van verslapte huidzones zonder medische ingrepen met de Pascaud Wave

LAST VAN EEN VERSLAPTE KAAKLIJN OF NEUSLIPPENLIJN?
Dan is de Pascaud Wave behandeling wat voor jou. Resultaat gerichte behandelingen met medische radiogolven noemen we radiofrequentie ( afgekort RF ).   De radiofrequentie stralen zoals bij de Wave hebben een dieper bereik dan de meeste radio frequentie apparaten. De ontwikkeling van radio frequentie is een doorbraak op het gebied van huidverstrakking op natuurlijke wijze.

HOE WERKT EEN WAVE BEHANDELING?
De huid wordt gemasseerd met een kop die radio frequentie golven af geeft die frequentie wordt in de huid omgezet in warmte. Weefsels met een sterk vochtgehalte, zoals talg en vetcellen en de diepere huidlagen nemen de radiofrequentie golven op. Hier op volgend zetten die weefsels de energie om in warmte waardoor de temperatuur stijgt. Als gevolg daarvan krimpt de huid en wordt de verstrakking zichtbaar.

Resultaten

WANNEER ZIE JE RESULTAAT?
Al na 1  Wave behandeling is het resultaat zichtbaar. Om optimaal resultaat te behouden zijn meerdere behandelingen raadzaam en zal de huid steeds beter gaan ogen. In kuurverband zal er wekelijks een Wave behandeling plaats vinden. Het aantal keer is afhankelijk van de huidconditie en zal gemiddeld 6 tot 8 keer zijn. Daarna is het raadzaam de behandeling minimaal 2 keer per jaar te onderhouden. Het verouderingsproces gaat namelijk gewoon door.

Na de Pascaud Wave behandeling ziet de huid er wat licht rood uit en voelt de huid strak aan. Dit verdwijnt in de loop van de dag.

DE WAVE HELPT BIJ …
• Verstrakken van gezicht of/en kaaklijn
• Wallen onder de ogen verminderen in combinatie met laser
• Vermindering van neuslippenplooi
• Verstrakken van lichaam zoals armen of buik
• Verstrakken van de hals