Ontdek het gemak van permanente make-up

Cosmetische PMU

Het verliezen van wenkbrauwen en/of wimpers is een veel voorkomend probleem. Haarverlies is heel vervelend maar gelukkig kun je met PMU (Permanente Make-Up) een heel mooi resultaat bereiken. Met PMU kun je ook je lipliner of zelfs je hele lip laten kleuren/corrigeren. Tijdens onze gratis intake laten we je zien wat PMU voor jou kan betekenen. Onze PMU-specialiste kijkt goed wat bij jouw gezicht past. Samen met de specialiste kijk je mee zodat de vorm gevonden wordt waar jij je het mooist bij voelt. 

PMU is minder diep dan tatoeage, de inkt wordt aangebracht in de bovenste huidlagen en vervaagt langzaam. Je moet het ongeveer iedere twee jaar laten bijwerken. HVM beauty werkt met de inkten van SWISS COLOR. Dat is een Zwitsers merk waarbij veel aandacht wordt besteed aan veiligheid, intense research en ondersteuning. Daarnaast zijn SWISS COLOR pigmenten ijzeroxide vrij en vrij van PAA’s en PAKS.
Ontdek het gemak van PMU en voel je zorgeloos mooier!

Medische pigmentatie

Het verschil tussen een medische pigmentatie (dermatografie) en permanente make-up is dat de pigmenten bij medische pigmentatie een camouflerende functie hebben, het wordt met een andere techniek ingezet. Het is niet de bedoeling dat er een ‘make-up’-effect wordt verkregen. Het doel is de natuurlijke stand of kleur terug te krijgen in de huid. Natuurlijk is het toverwoord bij dermatografie.
Zo kunnen littekens, schisis en soms zelfs vertiligo hun natuurlijke pigment (terug)krijgen. Ook bij het (kleur)verlies van een tepel kun je een heel natuurlijke kleurreconstructie realiseren.

Helene praktijk voor beauty & medische voetzorg  gebruikt hiervoor de laatste technieken en pigmenten. 

Pigment verwijderen

Met SC X Remove kunnen pigmenten die niet meer kunnen worden gecorrigeerd, permanent worden verwijderd. Ook is het verwijderen van kleine tatoeage’s mogelijk. Deze nieuwe verwijderingsmethode wordt alleen toegepast door een gecertificeerde specialiste.