Ontdek het gemak van permanente make-up

Verwen jezelf met een beautybehandeling

Laat jezelf verwennen met een beautybehandeling, even lekker een moment voor jezelf. Of laat die vervelende acné, vlekjes of littekentjes behandelen.

Ook kun je terecht in de browbar, voor de perfecte wenkbrauwen die passen bij jouw gezicht. En voor ultieme ontspanning kun je ook een massage reserveren. Beauty voor het gehele lichaam.

Neyes Brow bar

Wenkbrauwen bepalen een groot deel jouw gelaatsuitdrukking. Perfecte wenkbrauwen maken je ogen tot absolute blikvangers.
Met de speciale behandeling met Neyes Brows producten zijn de voor u perfecte wenkbrauwen binnen handbereik!

Lash lifting

Een mooie oogopslag zonder mascara of wimperextensions? Bij een Lash Lift worden de natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld. Zo lijken de wimpers langer en krijg je een mooie open blik. Het resultaat houdt tot wel 5 tot 8 weken lang! Probeer deze behandeling ook eens in combinatie met het verven van de wimpers.

Acne therapie

Reiniging is bij een acne / onzuivere huid van essentieel belang, echter dient dit wel op een niet irriterende manier te gebeuren. Courtin is een merk wat specifiek gericht is op het behandelen van een acne / onzuivere huid. Het werkende bestanddeel is tea-tree olie.

Microdermobrasie

Rimpelvorming is onontkoombaar en iedereen krijgt ervroeg of laat mee te maken. Soms zijn er factoren die de huid echter behoorlijk hebben beschadigd. Hardnekkige acne, operatielittekens, brandwonden, pigmentvlekken, groei- of zwangerschapsstriemen zijn enkele voorbeelden. 

Dermashaper

Vanaf het 30e levensjaar begint de huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Naarmate de jaren vorderen nemen ook de kenmerken van veroudering toe. De huid vertoont de eerste fijne lijntjes die later veranderen in rimpels. 

Bindweefsel massage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de celstofwisseling in de huid. Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. 

Massage

Massage is een weldaad voor lichaam en geest. Een massagebehandeling biedt een moment van rust en aandacht voor jezelf,  het bewust worden van je lichaam.
Helene praktijk voor beauty en medische voetzorg biedt u vele mogelijkheden van massages, uitgevoerd door vakkundige specialisten.

MEER WETEN