brows & lashes

De perfecte 
omlijsting

brows

Brauwen die wauwen!

Heel weinig vrouwen hebben van nature uit perfecte wenkbrauwen. Ofwel te dik, te warrig, te dun, te licht, grijs. Sommige hebben nauwelijks wenkrauwen, andere dan weer een “unibrow”. Maar mooie wenkrauwen zijn wel dé omlijsting van je gezicht! Wenkbrauwen bepalen namelijk een groot deel jouw gelaatsuitdrukking. En verdienen dus extra aandacht.

PERFECTE UITSTRALING

Perfecte wenkbrauwen maken jouw ogen tot absolute blikvangers. Met onze speciale behandeling met  zijn de voor jou perfecte wenkbrauwen binnen handbereik! Perfecte wenkbrauwen zorgen voor een verjonging van uw gehele uitstraling en laten jouw ogen groter lijken.

HARSEN

Harsen is een snelle ontharingsmethode om je wenkbrauwen in de perfecte strakke vorm te krijgen. Je bent gegarandeerd voor een aantal weken vrij van het bijwerken van je wenkbrauwen.

DRAADTECHNIEK

Bij draadtechniek (threaden) wordt er gebruik gemaakt van 2 dunne garen die in elkaar gedraaid zijn en over het huidoppervlak worden gerold. Hierdoor worden de ongewenste haren op zeer precieze wijze vanaf de wortel verwijderd.

VERVEN

Heb jij eigenlijk al mooie wenkbrauwen van jezelf maar zijn de haartjes te licht en daardoor vallen je wenkbrauwen niet echt op? Maak het dan af om je wenkbrauwen in de gewenste kleur te verven. We kunnen de mooiste tinten creëren met een koele of warme ondertoon. Door een tint aan je wenkbrauwen te geven zorg je voor een groots en eye-popping effect!

DE BEHANDELING IN 10 STAPPEN:

Intake
Reinigen
Verven
Opmeten
Voortekenen
Knippen
Harsen
Draadtechniek
Epileren
Finish d.m.v. advies en eventueel bij tekenen.
Harsen

LASHES

Voor een sublieme oogopslag

Een mooie oogopslag zonder mascara of wimperextensions? Bij een Lash Lift worden de natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld. Zo lijken de wimpers langer en krijg je een mooie open blik. Het resultaat houdt tot wel 5 tot 8 weken lang! Probeer deze behandeling ook eens in combinatie met het verven van de wimpers.

LASH LIFTING TECHNIEK

Tijdens de Lash Lifting behandeling worden er siliconen pads op de oogleden geplaatst. Door gebruik te maken van een speciale vloeistof worden de wimpers vervolgens zeer zorgvuldig over deze pads heen geplaatst om het gekrulde effect te creëren. Om de wimpers vervolgens in model te houden wordt er een fixeergel aangebracht. Ieder haartje wordt meegenomen tijdens de behandeling.

In tegenstelling tot bij een gewone wimper permanent behandeling worden de wimpers bij een Lash Lifting behandeling vanaf de wortel gelift. Doordat er geen wimperkrultang of rollers worden gebruikt wordt er geen schade aangebracht aan de wimpers.

resultaat

Na de behandeling zijn de natuurlijke wimpers prachtig gekruld. Zo wordt een open blik gecreëerd voor een spraakmakend resultaat. De wimpers lijken langer en hebben bijna geen verzorging meer nodig. Wanneer je de behandeling combineert met het verven van de wimpers kun je zelfs je mascara wel de deur uit doen!

Het resultaat van een Lash Lifting behandeling kan tot wel 5 tot 8 weken houden. Je hoeft je geen zorgen te maken wanneer je gaat douchen, zwemmen of sporten, De Lash Lifting behandeling is tegen alles bestand!

advies

• Wij adviseren om de eerste 24 uur geen mascara te dragen.
• De eerste 24 uur dienen de wimpers droog te blijven
• Geen gebruik te maken van de zonnebank of naar de sauna (48 uur) te gaan.

Gemiddeld houden we 6 weken aan afhankelijk van je groeicyclus. Is de lift na 5 weken er uitgegroeid dan kan je een nieuwe wimperlift laten doen.