Ontdek de innovatieve visie op beauty van Pascaud

De beauty triangle van Pascaud

Wat Pascaud uniek maakt is de totale innovatieve visie op het begrip schoonheid in de ruimste zin van het woord. Schoonheid is iets wat we bereikbaar willen én kunnen maken voor iedereen. Omdat natuurlijke schoonheid van binnen en van buiten komt. Hoe meer je in balans bent, hoe meer je straalt. En als je goed voor je huid zorgt, voel je je vanzelf beter. Zo heeft gezonde voeding veel invloed op je uiterlijk, maar ook op hoe je je voelt. We noemen dat bij Pascaud de Beauty Triangle: drie aspecten van lichaam en geest die in balans moeten zijn. Deze drie aspecten ondersteunen en versterken elkaar, en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

OUTSIDE IN BEAUTY
Schoonheid van buiten naar binnen.
Dit stimuleren we met onze beautybehandelingen en krachtige verzorgingsproducten, cosmeceuticals. Cosmeceuticals zijn producten die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica in zitten.

INSIDE OUT BEAUTY
Schoonheid van binnen naar buiten.
Dit bevorderen we met onze natuurzuivere voedingssupplementen, nutriceuticals, en reinigingskuren. Nutriceuticals zijn voedingssupplementen van natuurzuivere kwaliteit.
Het spreekt voor zich dat je zelf door gezonde voeding je schoonheid van binnen naar buiten kunt beïnvloeden.

ZEN BEAUTY
Schoonheid van inzicht.
Dit bereik je door positief te denken, je leven zinvol in te richten, de dingen te doen die jou gelukkig maken. Daar horen je bewust zijn van wat je doet en bewust keuzes maken ook bij.
Dat uitgangspunt integreren we in onze behandelingen. Zen Beauty betekent voor Pascaud ook dat we 100% achter onze methodes en producten staan. Omdat het onze missie is om schoonheid voor iedereen bereikbaar te maken.
 
ALS DE BEAUTY TRIANGLE IN BALANS IS ZUL JE WERKELIJK STRALEN!

Wij vertrekken vanuit jouw beautywens

Als expert op het gebied van biologische huidverbetering en anti-aging, vult Pascaud met haar behandelingen de ruimte tussen de gewone schoonheidssalon en de stap naar een (cosmetisch) arts of kliniek. Bij Pascaud vertrekken we vanuit jouw beautywens om tot de gewenste beautyoplossing te komen. Voor de beautyoplossingen hebben we een onderverdeling gemaakt tussen 8 oplossingen voor het gezicht, de hals en decolleté, en 6 oplossingen voor het lichaam.

Voor elke beautywens hebben wij verschillende behandelingen ontwikkeld met producten en apparaten van Pascaud, die de huid op natuurlijke wijze verbeteren en verjongen. Afhankelijk van je gewenste tijdsbesteding en je beschikbare budget, kun je voor de behandelingen uit verschillende tijdsblokken kiezen: 30, 45, 60, of 90 minuten.

Bij ons moet een behandeling zichtbaar resultaat hebben. En omdat standaardbehandelingen niet bestaan bij Pascaud, wordt een behandeling altijd volledig afgestemd op jouw huidconditie van dat moment. We starten dan ook ALTIJD eerst met een huidanalyse, waarbij we de huidconditie van je huid meten. Aan de hand van de metingresultaten zal de schoonheidsspecialiste of huidtherapeute het behandelingsplan personaliseren naar jouw huidbehoeften. Je krijgt dus precies waar je huid het meest behoefte aan heeft. Onze behandelingen zijn veilig, vertrouwd en pijnloos, en een innovatie in de strijd tegen huidveroudering. Kortom, uiterst effectief. Oftewel, zichtbaar!